Volvo Premium Pakket

Volvo Assistance biedt u 3 werkdagen vervangend vervoer in geheel Europa (ook in uw woonplaats).  Bij Premium Assistance heeft u de keuze uit onderstaande drie mogelijkheden.

Voor slechts 45,00 per jaar

  • 30 dagen aaneengesloten vervangend vervoer in binnen-en buitenland.

U bent met vakantie, dan is het fijn als u bij een pechsituatie met uw Volvo kunt rekenen op een vervangende auto waarvan u maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik kunt maken, binnen geheel Europa.

  • 5 hotelovernachtingen.

Wacht u liever in het buitenland tot uw Volvo is gerepareerd, dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel à 125,- p.p.p.n. voor de inzittenden van uw Volvo.

  • eerste klas treinreis of een businessclass vliegticket

Of kiest u ervoor om eerste klas per trein naar uw bestemming te reizen.  Indien de reis langer duurt dan 6 uur,  dan kunt u kiezen voor vervoer per vliegtuig, dit tot een maximum van 850,- p.p. voor de inzittenden van uw Volvo.

  • Uw bagage is meeverzekerd voor 500,-

U betaalt minimaal € 25,00 in geval de looptijd 3  maanden of korter is
De looptijd van Volvo Premium Assistance is gelijk aan die van uw ‘Volvo Card’ en heeft een geldigheid van maximaal 1 jaar. Volvo Premium Assistance wordt niet automatisch elk jaar verlengd. Bekijk Mijn autogegevens tot wanneer uw Volvo Card geldig is (datum staat ook op uw Volvo Card vermeld).

Premium Assistance is erop gericht u in alle opzichten een voorkeursbehandeling te geven. U rijdt immers Volvo! Indien u Premium Assistance nu bestelt, ontvangt u binnen 15 werkdagen per post uw nieuwe Volvo Premium Card.

De uitgebreide voorwaarden van Volvo (Premium) Assistance kunt u lezen in de  brochure voorwaarden_volvo_assistance