Volvo Premium Assistance

Volvo Assistance biedt u een uitgebreide mobiliteitsgarantie, die u de zorgen uit handen neemt als u eens een keer met pech komt te staan.  U heeft recht op een vervangende auto voor maximaal 3 werkdagen, als uw Volvo niet dezelfde werkdag te repareren is. Toch kunnen 3 werkdagen te kort zijn. Stel, u staat net aan het begin van uw vakantie. In dat geval kunt u met de uitbreiding Premium op uw reguliere Volvo Assistance maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto, waarmee u per dag 100 kilometer vrij mag rijden. De enige voorwaarde is dat u recht moet hebben op Volvo Assistance, dat u gratis wordt verstrekt als uw Volvo in onderhoud is bij de officiële Volvo-dealer.

Nu  slechts € 40,00 per jaar*

Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag of u kunt zich ook per trein, eerste klas, naar uw bestemming laten vervoeren. Duurt deze reis langer dan 6 uur, dan kunt u met alle inzittenden van uw Volvo met een Business Class ticket naar huis vliegen. Uw bagage is meeverzekerd voor een totaalbedrag van € 500 voor het voltallige reisgezelschap.
Kortom, Premium Assistance is erop gericht u in alle opzichten een voorkeursbehandeling te geven. U rijdt immers Volvo!

Indien u Premium Assistance nu bestelt, ontvangt u binnen 15 werkdagen per post uw nieuwe Volvo Card.

Let op:
U betaalt minimaal € 25,00 in geval de looptijd 7 maanden of korter is.
* De looptijd van Volvo Premium Assistance is gelijk aan die van uw ‘Volvo Card’ en heeft een geldigheid van maximaal 1 jaar. Volvo Premium Assistance wordt niet automatisch elk jaar verlengd. Bekijk Mijn autogegevens tot wanneer uw Volvo Card geldig is (datum staat ook op uw Volvo Card vermeld).

BTW factuur: afsluiten Premium Assistance bij uw Volvo-dealer
Wanneer u BTW mag terugvorderen i.v.m. zakelijke kosten, wilt u dan contact opnemen met uw Volvo-dealer om Volvo Premium Assistance af te sluiten?