Summer Sale bij Buro Scanbrit

Ontdek Scandinavie met Buro Scanbrit

Speciaal voor leden van Volvo bieden wij 7% korting op elke boeking. Boek via deze website o.v.v. de speciale Volvo code om gebruik te kunnen maken van deze korting!

Bestel nu uw kortingscode:
– Bestel via deze pagina de kortingscode via de button ‘bestellen’ (om een bestelling te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn).
– U ontvangt na uw bestelling automatisch een mail met de kortingscode.
– Met deze kortingscode kunt u rechtstreeks boeken bij Buro Scanbrit via www.buroscanbrit.nl/Volvo of telefonisch op 020 462 1040

Buro Scanbrit biedt een uitgebreid en gevarieerd vakantieaanbod voor zowel families als stellen. Bijvoorbeeld het kindvriendelijke Denemarken, de Engelse kust met sprookjesachtige kastelen, de meren en bossen van Zweden en de fjorden van Noorwegen. Maar vergeet ook Schotland, Ierland, de Kanaaleilanden of IJsland niet. Je vindt het op deze website of in onze brochures. Geniet van onze mooie groene bestemmingen!

Losse overtochten
Wil je alleen een losse overtocht boeken? Kijk dan op stenaline.nl/volvocard en ontvang 10% korting. Welkom aan boord!

Voorwaarden
– De korting is geldig op de basisreissom.
– Geen korting op Hurtigruten, particuliere vakantiehuizen van Novasol, aanbiedingen en lezersreizen.
– Geen korting op extra’s zoals excursies, maaltijden, eindschoonmaak, bedlinnen/handdoeken en kinderstoeltjes/babybedjes.
– Geen korting op verplichte toeslagen en ksten, zoals reserveringskosten, calamiteitenfonds, belastingen en verzekeringen.
– Geen korting op reeds gemaakte boekingen.
– De korting is niet geldig in combinatie met andere Volvo Card aanbiedingen en speciale Volvo reizen. (dit geld niet voor de Sumer Sale korting)
– Korting wordt nog tot 2 weken na boekdatum verstrekt, daarna kunnen wij helaas geen korting meer verlenen.

Korting is uitsluitend geldig op boekingen die rechtstreeks bij Buro Scanbrit worden gemaakt