SOLIDE ANTI-DIEFSTAL WIELBOUTEN

Steeds vaker vallen kostbare lichtmetalen velgen + banden ten prooi aan het dievengilde. Vooral ook winterwielen. Met als gevolg: grote ergernis, u kunt bovendien geen kant op en daar komt ook nog eens de ‘bijbehorende’ schade bij. Kortom, hoog tijd voor deze Volvo anti-diefstal actie!

De bovenkant van de afsluitbare wielbout roteert en is daarom bijzonder lastig los te draaien zonder de juiste sleutel. Bovendien zit het slotpatroon bij het midden van de afsluitbare wielbouten en is daardoor lastig te bereiken met bv een schroevendraaier. Deze afsluitbare wielbouten zijn verkrijgbaar met afdekkapjes in dezelfde kleur als de overige wielbouten, afgestemd op uw velgkleur, maar wijken wel voldoende af om eventuele dieven af te schrikken.

Een complete set afsluitbare wielbouten van € 75 voor € 47,50. 

Bestel direct online


Bestel accessoires en lifestyle artikelen online via de webshop. Wij zorgen er dan voor dat uw artikel(en) zo snel mogelijk voor u klaarliggen bij uw Volvo-dealer. Daar betaalt u uw aankoop ook. Uiteraard is het ook mogelijk om de afsluitbare wielbouten te bestellen via uw Volvo-dealer.

Let op: de prijzen in de webshop zijn adviesprijzen. Uw Volvo Card voordeelprijs wordt verrekend bij de dealer.
Deze aanbieding geldt tot 15 april 2018.