VOLVO DRIVING COURSE

Volvo staat voor veiligheid. Daarom is Volvo al decennia lang innovator op het gebied van actieve en passieve veiligheid. Maar hoever deze innovaties in deze tijd ook gaan, uiteindelijk rijdt uw Volvo zo veilig als de bestuurder die hem bestuurt. Daarom is er de Volvo Driving Course. Tijdens een halve dag leiden wij u op tot een veilige, bewuste en gevaar herkennende automobilist.

WAT KUNT U VERWACHTEN?
Voordat u de baan op gaat volgt u een theoretische en audiovisuele introductie, gevolgd door het praktijkgedeelte op de testbaan. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod:
– de basis van goed en veilig autorijden, de juiste zithouding en spiegelafstelling zonder dode hoek
– slip en grip in de praktijk op de gladde helling of gladde cirkel
– remmen en uitwijken op glad wegdek, ESP en ABS beleving inclusief slipsimulatie
– ongeval vermijdingsoefening

HOE LANG DUURT HET EN WAT KOST HET?
Deze training omvat een halve dag. Er is (afhankelijk van uw inschrijving ) een ochtend- en een middagsessie:

Ochtend: U wordt om 08.30 uur welkom geheten en ontvangen met een kopje koffie/thee. Om 08.50 start  het theoretische/audiovisuele gedeelte van de training, gevolgd door het praktijkgedeelte op de testbaan. Tussen 12.35 en 13.05 wordt een afsluitende lunch geserveerd.

Middag: U wordt om 12.30 welkom geheten met een lunch. Om 13.05 start het theoretisch/audivisuele gedeelte van de training, gevolgd door het praktijkgedeelte op de testbaan. Het programma wordt vanaf 16.45 uur afgesloten.

De kosten voor deze dag bedragen:
– Eén auto met twee personen: € 65 per persoon incl. btw (inclusief ontvangst en lunch)
– Eén auto met één persoon: € 99 incl. btw (inclusief ontvangst en lunch)

Zondag 7 oktober 2018 – ochtend of middag

Boek hier de  Volvo driving course
Locatie:  Talingweg 120, 8218 NX Lelystad

Wanneer u deelneemt aan de Driving Course houdt u dan rekening met het volgende:
– u neemt deel aan de training in uw eigen Volvo
– u bent in het bezit van een geldig rijbewijs en heeft dat ook bij u
– zorg ervoor dat uw brandstoftank vol is
– breng de bandenspanning van uw Volvo op het gewenste niveau (u vindt de juiste bandenspanning in de portierstijl van de berijder)

Hier vindt u alle trainingen van Volvo Cars Driving Academy.

Boekingsvoorwaarden: de volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:Vanaf 21 dagen vóór aanvang van de training is annuleren niet meer mogelijk en worden de volledige kosten in rekening gebracht. Tenzij het nog mogelijk is de training te verplaatsen naar een andere datum. In dat geval worden tot 14 dagen vóór aanvang van de training 25% van de cursuskosten extra in rekening gebracht en vanaf 14 dagen vóór aanvang van de training 75% van de cursuskosten extra in rekening gebracht.