Accessoires aanbiedingen

Profiteer van onze actuele Accessoires aanbiedingen .

Comfort pack.  Nu € 240

Een ideaal pakket voor op reis en nu met 20% korting. Het bagagenet, de brilhouder en (laadkabel) tas houden uw spullen praktisch op hun plaats. Het nekkussen is heerlijk comfortabel onderweg en is leverbaar in zwart en blond.

Omkeerbare bagageruimtemat.  30% korting

Hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm. Afgewerkt met textiel aan de ene zijde en waterdicht kunststof aan de andere zijde.

Laadsnoertje universeel. Nu van € 35 voor € 28

Met dit praktische laadsnoer hoeft u niet steeds op zoek naar de juiste kabel voor uw verschillende apparaten. De buitenzijde is gemaakt van gerecyclede visnetten.

Lifestyle to go 
Geniet van een heerlijke lunch tijdens uw lentetocht. Deze complete lunchkit is gemaakt van materialen op biologische basis. De thermobeker is geïsoleerd om uw drankje tot 6 uur warm te houden.

Profiteer nu van korting op fietsdragers 
Laat de lente niet aan u voorbijgaan zonder te genieten van de prachtige natuur op de fiets. Ontvang 15% korting op onze
fietsdragers voor op de trekhaak, nu voor € 595. Of kies het Bicycle pack met lastdragers en fietsdrager(s) op het dak met 20% korting.

Geen bagagestress
Ruimte heb je nooit te veel. Met een ruime Volvo dakkoffer, variërend van 400L – 500L inhoud, heeft u voldoende ruimte om al uw
bagage mee te nemen. Profiteer nu van 15% korting op de aerodynamische dakboxen van Volvo.

Goed gekoeld en opgeruimd
In deze praktische koeltas blijven uw drankjes en etenswaren lekker fris. Gemaakt van 100% gerecycled
polyester. De Organiser tas met handige opbergvakken is ideaal om uw spullen gescheiden te houden. Beide items nu met 20% korting

De aanbiedingen op deze pagina zijn geldig t/m 31 augustus.