Accessoires aanbiedingen

De perfecte aanvulling

Al onze accessoires worden uitgebreid getest en passen altijd perfect bij uw Volvo. Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dus of u nu een dakkoffer of running board zoekt, u weet dat onze accessoires voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en veiligheid. Klaar voor uw volgende avontuur.

Cadeautips.

Met Volvo Lifestyle bieden wij u stijlvolle artikelen die perfect passen bij u en uw auto.

In alles voorzien

Van matten tot bumperbescherming. Bescherm het interieur en exterieur van uw Volvo met een van onze exclusieve accessoirepakketten. Ontworpen om uw auto perfect aan te vullen.

Bescherming van de jongste passagiers

Van ISOFIX-stoeltjes voor baby’s tot zittingverhogers voor grotere kinderen. Elk kinderzitje is het resultaat van tientallen jaren Volvo-ervaring. U kunt vertrouwen op maximale veiligheid en comfort voor uw belangrijkste passagiers. En omdat we weten hoe kinderen zijn, hebben we onze kinderzitjes bekleed met een ademende wollen stof die er gemakkelijk af kan en die u kunt wassen in de wasmachine.

Veilige plek voor de hond

Ook honden reizen veilig mee in uw Volvo. Ons uniek ontworpen hondenrek past precies in de bagageruimte, en combineert een beschermend rooster met een ruimteverdeler. Zo kunt u een of twee honden veilig meenemen.

Profiteer van onze aanbiedingen

Op zoek naar de beste Volvo-accessoires? Profiteer van onze actuele aanbiedingen op accessoires die passen bij het seizoen.

Accessoires aanbiedingen